Over Appeltje Eitje


Appeltje Eitje is de titel van een nieuw boek van Annie Disseldorp, oprichter en directeur van de grootste afslankclub van Nederland, EGA Nederland. In 2005 vierde EGA Nederland haar 25-jarig jubileum. In november 2007 is het boek Appeltje Eitje verschenen, waarin Annie al haar opgedane kennis en ervaringen van de afgelopen jaren heeft gebundeld.

Aan het bijzondere boek is tevens een 13-weekse cursus gekoppeld, waarbij u met of zonder begeleiding uw overtollige kilo’s kwijt kunt raken.
fotostrook
“Zelf ben ik 52 kilo afgevallen en dat is er ook nooit meer bij gekomen. Hoe dat kan? Dat is me gelukt door normaal te eten, dat wil zeggen drie maaltijden per dag zonder die vervelende calorieën te tellen. Dat is ook de filosofie van Appeltje Eitje.

Reken maar dat ook ik, net als u, wel eens mijn boekje te buiten ben gegaan. Het is belangrijk karakter te tonen en in te zien dat uw gezondheid uw grootste schat is. Mijn eigen positieve ervaringen geven mij de drang ook u te willen helpen.

Ik wens u een goede gezondheid toe en hoop dat mijn handboek en cursus Appeltje Eitje tot in lengte van jaren een leidraad mogen zijn bij een verantwoord voedingspatroon. Veel succes!”

Annie Disseldorp
X

Online cursus afslanken met Appeltje Eitje


wilt u ook graag afslanken maar bent u niet in de gelegenheid om naar een locatie toe te gaan? Dan is de EGA online cursus uitgebreid met het boek Appeltje Eitje misschien wel iets voor u?
13 weken lang wordt u via email begeleid en krijgt u de handigste tips om uw kilo's op een verantwoorde manier af te vallen. Daarnaast geeft het boek Appeltje Eitje u de heerlijkste menu's zonder dat u honger hoeft te hebben.
Schijf u in via email of kijk op de webshop van EGA Nederland www.eganederland.nl

Als u zich nu inschrijft bent u voor de zomer vakantie al heel wat kilo's kwijt.

Appeltje Eitje in De Telegraaf


Onlangs besteedde De Telegraaf aandacht aan ‘Appeltje Eitje’. U kunt de PDF van onderstaand artikel downloaden.