Appeltje Eitje:
op eigen kracht nooit meer te zwaar

Appeltje Eitje is een praktisch en leerzaam handboek dat u helpt in uw strijd tegen overtollige kilo’s. Door het goed opvolgen van de adviezen hoeft u nooit meer te zwaar te worden. Daarnaast werkt u tegelijkertijd aan een betere gezondheid. Ongetwijfeld heeft u, net als zo velen, al verschillende diëten gevolgd. Maar zodra u er even mee stopte, kwamen de kilo’s weer net zo hard terug. Door gewoon en goed gecombineerd eten lukt het u wel op gewicht te komen én te blijven.

In Appeltje Eitje vindt u uitgebreide keuzelijsten en tevens voor 13 weken zorgvuldig samengestelde dagmenu’s. Mocht u iets niet lusten, dan zijn er de keuzelijsten die u kunt gebruiken om zelf een dagmenu samen te stellen.

Het boek is opgebouwd uit drie delen:
  • deel 1: Wat mag u allemaal gebruiken en hoe maakt u uw keuzes?
  • deel 2: Vier controleweken die u nodig heeft om te leren omgaan met de welvaart.
  • deel 3: Een uitgebreid calorieënoverzicht, zodat u zelfstandig uw ‘extra’ bewuste keuzes kunt maken.

bestel nu
Appeltje Eitje omvat 256 pagina’s boordevol lekkere recepten, tips en adviezen voor een gezond gewicht. Het boek is prachtig glossy vormgegeven in full colour en gebonden in een mooie harde kaft. Ziehier enkele voorbeeldpagina’s:

ae_boek_oranje

ae_boek_groen

ae_boek_blauw

bestel nu
X

Online cursus afslanken met Appeltje Eitje


wilt u ook graag afslanken maar bent u niet in de gelegenheid om naar een locatie toe te gaan? Dan is de EGA online cursus uitgebreid met het boek Appeltje Eitje misschien wel iets voor u?
13 weken lang wordt u via email begeleid en krijgt u de handigste tips om uw kilo's op een verantwoorde manier af te vallen. Daarnaast geeft het boek Appeltje Eitje u de heerlijkste menu's zonder dat u honger hoeft te hebben.
Schijf u in via email of kijk op de webshop van EGA Nederland www.eganederland.nl

Als u zich nu inschrijft bent u voor de zomer vakantie al heel wat kilo's kwijt.

Appeltje Eitje in De Telegraaf


Onlangs besteedde De Telegraaf aandacht aan ‘Appeltje Eitje’. U kunt de PDF van onderstaand artikel downloaden.