Reageer op Appeltje Eitje

lees reacties
Via onderstaand formulier kunt u uw reactie geven op ons boek en onze ‘Appeltje Eitje’-cursussen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Let op: velden met een * zijn verplicht!





mijn reactie mag online komen op deze site


Uw boek is geweldig

Geachte lezer
Nooit had ik willen geloven dat het echt waar kan zijn dat je met het boek appeltjeeitje niet alleen je gewenste gewicht kan berijken maar ook is mijn bloeddruk al een heel jaar goed gelijk met mijn suiker.
Ik begrijp niet dat dit niet via mijn arts of verzekering is mede gedeels.
Nooit meer iederedag spuiten !geweldig!!
Ik blijf het zeker zo houden
Tineke
zo 20 jul 2008 | tineke (schoonhoven)


Appeltje-Eitje

Ik ben net een week bezig met Appeltje-Eitje en het valt me heel erg mee.
Het enige waar ik tegen aan loop is dat ik 's morgens iets van ontbijtgranen moet eten als ik 's avonds iets van rijst, pasta of aardappels wil.
Ik was bang erg veel moeite te hebben met de verplichte groentes, omdat ik absoluut geen groente-eter ben, maar ook dat valt heel erg mee. Ik ga nu zelfs dingen eten die ik nog nooit gegeten heb en waarvan ik ook absoluut niet wist hoe het zou smaken of hoe ik het klaar moest maken.
Ik heb een heel voorzichtig streefgewicht van 75 kilo voor ogen. Met mijn lengte is dat natuurlijk nog te zwaar, maar ik heb dat al niet meer gewogen sinds mijn tienertijd. En als 75 kilo haalbaar is, wie weet hoe ver ik mijn grenzen dan weer verleg.

Oh, ik volg de cursus trouwens online, omdat er bij mij in de omgeving geen club is, en soms is dat wel moeilijk als je vragen hebt. Maar ik ga er van uit dat ik mijn vragen mag mailen naar degene die mijn huiswerkbriefjes nakijkt.

Elle n
di 24 jun 2008 | ellen (hoofddorp)


gezond oud worden

Hierbij mijn verhaal, ik ben 60 jaar en nog steeds werkende soms 7 dagen in de week, veel stress en veel te zwaar. Ik begon mij heel beroerd te voelen en ben naar de huisarts gegaan, bloeddruk van 200/120 suiker en hoge cholestrol. Ik begon aan appeltje eitje, ik kende de ega al maar houd niet van clubverband. In januari begonnen 20 kilo kwijt bloedwaarden normaal en een bloeddruk van 140/90 en het belangrijkste IK VOEL ME TOP. Ik hoop nog een tijd te kunnen werken en me zeker zo goed te voelen door gezond te eten!!!! Annie je hebt een ander mens van me gemaakt en ik hoop dat je boek nog velen zullen helpen!
Julie
zo 1 jun 2008 | julie van der wolf (schoonhoven)


gezond eten

Goedemorgen
Ik ben Tina en leidster van een slankklup in belgiƩ
Uw boek appeltjeeitje bracht mij naar een gezond gewicht en na
5 maanden ben ik 32 kg minder. Geen honger geen apart eten gewoon wat wij gewend waren maar het is toch anders.We eten veel meer en gevarieerd.
Mijn Man zeg waarom ga je geen cursusleidster worden bij deze manier van eten.Nou bij deze mijn vraag.
Tina
za 31 mei 2008 | tina (tilburg)


afslanken

Goedemiddag

Ik ben Corry en wil u bedanken voor het boek appeltjeeitje
Ik heb het boek voor Kerstmis als geschenk gekregen met de cursus er bij.
Ben nu al 35,2 kilo kwijt maar waar ik gelukkig mee ben dat ik al weken geen hoofdpijn meer heb gehad en kan weer met de kinderen spelen zonder me moe te voelen en te zijn.
Het hele gezin is er blij mee.
Hartelijk dank Corry
za 31 mei 2008 | corry (boskoop)