Reageer op Appeltje Eitje

lees reacties
Via onderstaand formulier kunt u uw reactie geven op ons boek en onze ‘Appeltje Eitje’-cursussen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Let op: velden met een * zijn verplicht!

mijn reactie mag online komen op deze site


vervolg

Inmiddels weer wat weken later zijn we 25 en 21 kg afgevallen en het dieet verveelt totaal nog niet.

Je moest eens weten hoeveel beter je jezelf voelt, kom nu weer op het strand om te wandelen - dat ging al zolang niet want voordat ik er was, had ik een "gebroken" rug!!

We gaan door totdat we ons gewicht bereikt hebben en houden de eetwijzer als handleiding want zo dik willen we nooit meer worden. Helaas kunnen we geen foto toevoegen want het verschil is verbluffend.
za 31 mei 2008 | thea en ans (schiedam)


cursus incl boek appeltje / eitje

Waarom niet de mogelijkheid
om b.v. het boek incl 17 weken contributiegeld aan te bieden voor 110.- Euro.
Wellicht is dan de motivatie voor (nieuwe)leden groter.
En je hebt gelijk een goede start met weekmenu's als voorbeeld om goed te beginnen met het systeem!

Ina hartelijk dank voor je reactie We blijven altijd bereid je door te helpen ook na de ze 13 weken.
Veel succes
wo 21 mei 2008 | ina van oort (zoelen)


gezond afvallen

Goedemiddag
Ik ben Nelly en wil u bedanken voor de begeleiding van de cursus appeltjeeitje zelf had ik dit niet alleen gekund.Mijn diabeties deskundige heeft naar uw cisteem gevraagd en dat heb ik haar gegeven.Ik ben niet alleen afgevallen 62 kg. maar hen ook mijn suiker vaarwel kunnen zeggen.
Zij nemen contact met u op.
Zij vinden dat u heeft bewezen dat alleen gezond eten de suiker doe laten verdwijnen. Hartelijk dank hier voor
Nelly
do 1 mei 2008 | nelly (groningen)


afslanken

Beste mensen
Nooit ben ik zo gelukkig geweest met een cursus afslanken in de 3 maanden dat ik de cursus met het boek volgd ben ik al 18 kg afgevallen
Maar beter vind ik ik spoot voor mijn suiker 3 keetr 45 eenheden maar ik heb nu nog maar een tabletje per dag .Ik ben nog nooit zo blij geweest en hoop dat vele mensen aan hun gezondheid denken met uw cursus
Het helpt echt en ben u daar dankbaar voor
Janny
ma 24 mrt 2008 | janny (gouda)


appeltje eitjes

Na jaren weer met overgewicht te hebben getobd, in december het boek besteld en per 2 januari begonnen. Het is en blijft de beste methode om langdurig lijnen vol te houden. Je eet gevarieerd en lekker en je hoeft beslist geen honger te hebben.

Inmid dels 15 kg lichter, ga we rustig verder (mijn moeder en ik) want we zullen weer een gezond gewicht bereiken, waardoor wij de cirkel van het aankomen/afvallen zullen doorbreken en het hopelijk nooit meer zover zullen laten komen. Voor de toekomst willen wij bij het aankomen van 2 a 3 kg gelijk de draad weer oppakken en de methode van EGA blijven hanteren.
Je voelt je prettiger - je gaat er beter uit zien en het is zoveel gezonder. Nu ik net 50 ben en veel te zwaar bekruipt het gevoel van - ik kan ineens dood vallen vanwege mijn ongezonde levenswijze en daar wil ik zeer zeker vanaf.
Uiteindeli jk maken koekjes - zoutjes en snacks je leven niet mooier - want je verstopt je problemen dan achter het eten!!!
Dus we houden vol.
Thea en Ans
za 15 mrt 2008 | thea riedijk (schiedam)