Reageer op Appeltje Eitje

lees reacties
Via onderstaand formulier kunt u uw reactie geven op ons boek en onze ‘Appeltje Eitje’-cursussen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Let op: velden met een * zijn verplicht!

mijn reactie mag online komen op deze site


boek

Gordenmiddag
Ik ben Peter en mijn vrouw heeft uw boek appeltjeeitje met cursus gekocht omdat ik vrachtwagen chauffeur ben en veel te zwaar Zij haalt zelfs maaltijden bij ega nederland deze zijn heerlijk ik ben al 17 kilo kwijt en kan mijn wagen makkelijker in en uit.ga zo door ! ik ga zelf ook nog wat verder het kost me geen moeite
Peter
do 13 mrt 2008 | peter


boek

Goedenavond
Ik ben INgrid en wil u bedanken voor het boek met de cursus appeltjeeitje.Fijne begeleiding en er is al 16 kilo af ik moet er nog 10 en dat lukt me ook.
Ik voel me een stuk beter maar begrijp niet dat ik zoveel moet eten.Snoepen doe ik niet omdat het fruit tussendoor heerlijk smaakt
Hartelijk dan
Ingrid
do 13 mrt 2008 | ingid


gezondgewicht

Lieve mensen,
Ik ben sinds 2 januari met uw boek Appeltje Eitje begonnen. Bedankt voor de fijne begeleiding en ik ben al 15 kg zonder moeite kwijt. Fijne recepten en heel makkelijk vol te houden!
Ivon
zo 9 mrt 2008 | ivonne


Eerste bericht

Beste bezoeker,
Uw ervaringen met Appeltje Eitje bieden waardevolle informatie voor de verdere ontwikkeling van ons voedingsprogramma. Laat ons dus weten wat u van het boek vindt!
vr 7 mrt 2008 | annie disseldorp (gouda)